top of page

Sat, 16 Apr

|

Aarschot

Full Moon Cosmic Sounds Aarschot

Kosmische klanken om je hart en ziel te verwarmen. Tijdens de volle maan zijn we ontvankelijker. Deze sessie is een ceremonie waar je je verder kunt openstellen voor jezelf, jouw inspiratie en leven. Deelname € 30

Full Moon Cosmic Sounds Aarschot
Full Moon Cosmic Sounds Aarschot

Tijd & Locatie

16 Apr 2022, 20:00 – 22:00

Aarschot, Martelarenstraat 43, 3200 Aarschot, Belgium

Over de lezing of training

Thema: Volle maan

Tijdens de volle maan zijn we ontvankelijker. Deze sessie is een ceremonie waarin je je verder kunt openstellen voor jezelf, jouw inspiratie en leven. We beginnen de avond met een meditatie van Judith Lamboo, schrijfster van de gids voor een lichter leven. Zij begeleidt je naar een diepere afstemming van je Zelf. Vanuit hier zal Jozef je verder begeleiden op jouw kosmishe reis met zijn klanken. Tijdens de sessie kun je antwoorden vinden op levenvragen, inzicht in persoonlijke thema's of het vertrouwen, de rust en ontspanning om jezelf te leven.

Over Jozef Soundretreat 

Klanken als meditatie en rustbrenger in hectische tijden. Het kan ruimte geven als je even je lichaam rust gunt en de klanken toelaat om diep te gaan, zodat ook je gedachten tot rust kunnen komen. Daar waar ruimte ontstaat komen nieuwe ideeën en energie vrij. Jozef geeft inmiddels meer dan twintig jaar klankhealings. Op zijn website vind je ook klankmeditaties en retreats die je op donatie kunt beluisteren. 

Over Judith Lamboo

Judith is auteur van Geluk in Liefde (2015), Gids voor een lichter leven: Leef Licht (2018) en de handleiding voor Liefdesdenken, Verlossing in 3 stappen, van Angst naar liefde (2021). Na haar burnout leerde ze een wijze, liefdevolle stem in haarzelf kennen, die via haar boeken tot ons spreekt.

www.judithlamboo.nl

Deelname € 30

Schrijf je graag in om zeker te zijn van een plek. 

Lokatie: Adyogini Yogastudio, Martelarenstraat 43, Aarschot

Vragen en info: 

Bij Jozef, T: 0495 66 13 58 

Deuren open vanaf 19.45 uur. 

20.00 - 22.00 uur.  

Praktische info 

** Breng graag een dekentje en warme sokken mee om comfortabel en warm te liggen. Matjes zijn in beperkte hoeveelheid aanwezig. Eventueel zelf mee te nemen.

Yes please, deel dit evenement

bottom of page