top of page

Sat, 21 May

|

Grasheide

Cosmic Sounds: Verlangens erkennen

MEZELF LEVEN; Kosmische klanken om je hart en ziel te verwarmen. Deze avond nodigen we je uit om diep in jezelf te gaan en verbinding te maken met de (soms nog onbewuste) verlangens die in jou leven. Deelname € 30

Cosmic Sounds: Verlangens erkennen
Cosmic Sounds: Verlangens erkennen

Tijd & Locatie

21 May 2022, 20:00 – 22:00

Grasheide, Grensstraat 36, 2580 Grasheide, Belgium

Over de lezing of training

MEZELF LEVEN: VERLANGENS ERKENNEN Deze avond nodigen we je uit om diep in jezelf te gaan en verbinding te maken met de (soms nog onbewuste) verlangens die in jou leven. Vaak staan we onszelf niet toe, of geven onszelf de ruimte niet, om dieper te gaan voelen wat we werkelijk willen of verlangen in relatie tot ons leven en wie we zijn.

Zolang we deze verlangens niet durven uitspreken, bewust of onbewust blijven negeren, dan kunnen we niet vrij creëren. Alsof iets ons tegenhoudt. De frequentie van de klanken tijdens deze Cosmic sounds ondersteunen je, samen met jouw bereidheid om verbinding te maken met wat er in je leeft, om de vastgezette energie op jouw verlangens in beweging te brengen.

Door deze beweging ontstaat nieuwe ruimte in jou om nu vorm te geven aan jouw diepere verlangens en soms verdwijnen de verlangens ook omdat de erkenning ervan blijkbaar het enige nodige was. Laat je vooral verrassen door wat het bij jou doet bewegen.

We beginnen de avond met een meditatie van Judith die je begeleidt naar een diepere afstemming & ontspanning. Vanuit hier zal Jozef je verder begeleiden met zijn klanken op jouw kosmische reis.

Over Jozef Soundretreat Klanken als meditatie en rustbrenger in hectische tijden. Het kan ruimte geven als je even je lichaam rust gunt en de klanken toelaat om diep te gaan, zodat ook je gedachten tot rust kunnen komen. Daar waar ruimte ontstaat komen nieuwe ideeën en energie vrij.

Deelname € 30 

Lokatie: Schopbos Hoeve Grensstraat 36 2580 Grasheide 

Vragen en info: 

Bij Jozef, T: 0495 66 13 58 

Deuren open vanaf 19.45 uur. 20.00 - 22.00 uur.  

Praktische info 

Breng graag een dekentje mee om comfortabel te liggen, evt. extra sokken als je wilt. Matjes zijn aanwezig.

Via www.jozefsoundretreat.be kun je ook online klankmeditaties beluisteren. www.jozefsoundretreat.be

Yes please, deel dit evenement

bottom of page